Hallåååå omvärlden!!

I'm BACK!
Back hos pappa alltså..
Jag var ju i en stuga utan internet, vettiga TV-kanaler och knappt någon signal på mobilen. I två veckor.
Men det var så jävla skönt så det är inte sant. Jag tror inte att jag njutit av tiden i sommarstugan så mycket som jag gjorde de här två veckorna. Underbart att träffa familj och släktingar och inte göra annat än umgås.
Men samtidigt tror jag att mer en två veckor skulle varit för mycket.
Shoppat har jag också hunnit med där uppe. Riktiga kap. Inte ett enda plagg för över 99 svenska riksdaler, jag som aldrig brukar hitta bra reaplagg, I was on fire! hihi

Tyvärr har jag knappt tagit några bilder alls, men jag lägger upp de jag tagit lite senare.

Hej så länge

Okej, jag vet att jag precis börjat med bloggen igen, och att jag inte skött den så bra sen dess heller.
Men nu är det så att jag försvinner ett tag nu, igen.
Jag kör till Sommarstugan imorgon. Japp, Jag kör!
Det är 2-3 timmars bilresa vi har och göra med här. 
Hur som haver har vi inte internet där, so no updates. Har heller knappt någon teckning på mobilen där borta, vilket suger. Men ändå har jag längtat efter att åka dit vääldigt länge.
Anledningen är att mina kusiner kommer (som man inte träffat på år och dar!), sen kommer även min andra bror Tord som jag inte heller träffat på år och dar. Tord tar även med sig en nykomling, Enya. Man kan väl säga att hon är min brorsdotter. En söt liten Parson som han hämtar upp imorgon, sen kommer dom till Rödön på måndag eller tisdag. 
Hoppas bara att kusinerna inte drar så snabbt, då blire bara vår familj och farmor. Där har vi minnen man inte vill uppleva en gång till, ever.
Aja, vet inte hur länge vi är där men jag vet att jag kommer hem till mitt kära Stockholm den 27e. Men kommer till pappa innan det.
Står det att jag är på Rödön under "Dagens dagens", så är jag där.
Jag kan försöka lägga upp lite bilder på något sätt där borta. Om vi hälsar på min Tommy och Bodil med internet eller så.

Nej, nu är det dags för mig att säga God natt eftersom att jag ska upp 9 imorgon, och man vill ju vara pigg och alert om man ska köra.
Jag tror att det blir det tidigaste jag har varit upp under hela lovet!
SEE YA!

Kan inte sluta sukta efter meeer!

Jag har tänkt, ganaska mycket och ett tag nu, på hur Marabou sommar smakar. Den ser äcklig ut, det måste jag medge. Men jag vill smaka den, bara för att. Det är en limited edition och jag kan inte hitta den. Den måste vara god!
Tank bara på chokladtäckta jordgubbar! dom är ju goda, eller det har jag hört iaf och dom ser jävligt goda ut. Då måste Marabou sommar också vara god. Det är ju samma sak, fast tvärt om.


Don't look at me

Jag sa precis att jag har börjat flagna. Men det är värre än jag själv trodde!
Förut var det bara lite på ryggen och en litenliten fläck vid nyckelbenet. Inget som syndes någe vidare tydligt.
Men nu såg jag först några fläckar mellan brösten. Och jag vet vad ni tänker "vilka bröst? hö-hö" men jag är inte på humör för skämt, det här är allvarligt. Sen kollade jag lite noggrannare och såg massor med fläckar här och där.
Ser ut som jag har nån sjudom.


Är hos pappa nu

Det är underbart väder, fåglarna kvittrar och jag tar en springrunda med hundarna ner till stranden varje dag där jag sedan tar fram sololjan och steeeker mig brun. Tar något dopp då och då för att svalka mig eftersom att det är så varmt. Sommarmagen är med, så jag har ingen aptit alls, men ändå trycker jag i mig färska jordgubbar som jag plockar från våra jordgubbsland. Livet leker helt enkelt!

Det var iaf min planer för hur jag skulle spendera mina dagar innan jag kom hit. När jag fortfarande var i Stockholm och livet faktiskt lekte på riktigt... Om sanningen ska fram är det SKITVÄDER. Skurar kommer då och då, och då snackar vi om skurar så hårda att tv:n inte får någon signal. När skurarna inte är här är det bara grått och molnigt. Kallt är det och gräset är hela tiden blött så jag vill inte sätta en fot utanför huset. Det enda djuret jag hör är nån hund som skäller på tv:n, inte direkt lika vackert som fågelkvitter.
Jag känner hur jag blir vitare för varje dag som går och självklart har jag börjat flagna!!
Men man har ju jordgubbarna, eller..?
Nej, det har varit så varmt de tidigare veckorna här så det har knappt kommit några jordgubbar. Och de som finns har pappa redan ätit på hans morgonpromenad innan jag vaknat.
Moget pappa, verkligen!
Sommarmagen är utom räckhåll plus att jag jag blir deprimerad av vädret så jag trycker i mig godsaker och läsk non-stop..

Stay tooned för mer updates på hur livet här i Norrland är!
Vem vet, jag kanske får syn på en älg! DET skulle väl vara riktigt intressant att läsa om?! =(


RSS 2.0