Lalalalalalalalalaaaaaa

Jag är såå jävla trött just nu, men känner mig inte redo för sängen riktigt än. Har varit trött hela dagen, lite flummig, men så blir det. Onsdagar börjar man ju 8.30 så ni kan ju förstå varför.
Jag och mamma pratade om när jag var liten. väckte så många minnen. Sen satte jag mig vid datorn och kollade på en massa gamla bilder. Vad konstig jag var! seriöst haha. Jag var en riktig pain in the ass!
När jag blev sur på mamma beordrade jag henne att böja sig ner så jag kunde dra henne i håret. Haha.
Gjorde hon inte det så skrek jag och skämde ut henne.



Haha jag var inte heller mindre konstig på senare år!
Det här är i 9an.
Kolla på mig, jag är patetisk.
Vad gör jag med munnen?
Haha jag kommer ihåg att jag älskade den här bilden. Det var min favorit. Jag tyckte att jag blev så bra!
Gud asså, jag ser bara konstig ut!

Nej, nu blev jag redo för sängen.
Nattinuffsan ♥


Snälla, börja med granatäpple också!

Vill ni veta en sak jag stör mig på? skitsamma jag säger det ändå.
Folk som kämpar med frukter på tåg och bussar!
Då menar jag inte folk som äter frukter på bussar och tåg. Jag riktar mig till folk som kämpar med sina frukter.
Seriöst, hur tänker dom?
Dom tar med sig en apelsin på färden! ta något enkelt som ett äpple eller ett päron istället. Eller kanske en mandarin om dom nu så måste ha något i den smaken. Men en apelsin, var det den kladdigaste frukten dom kunde komma på eller?
Det är riktigt så att man får kämpa. Pressa in tummen genom skalet, skala bort all skal och sen rinner det fruktsaft som bara den heeela tiden. Dom böjer sig fram, brett isär med benen för att inte få något på sig. Sen blir man ändå kladdig om händerna. Sådär äckligt kladdig. Man måste ha med sig en plastpåse till skalet och massvis med papper. Hur onödigt låter inte det?
Det ser bara tragiskt ut!
Idag såg jag även en tant (äldre dam) som åt sitt lilla äpple. Hon gillar tydligen inte skalet så hon tog med sig en liten kniv (tillräckligt stor för att vara olagligt att ha på sig offentligt) för att skala och dela äpplet med. Meningen var att hon skulle läsa sin lilla tidning och äta sitt lilla äpple samtidigt. Men människa som hon var så hade hon bara två armar och kunde därför inte läsa sin lilla tidning.
Var hon tvungen att äta sitt lilla äpple kunde hon göra allt redan hemma, innan. Sen ta med sig sina bitar i en påse och läsa sin lilla tidning.

Varför bryr jag mig? jag kan bara inte låta bli.

Ibland är det skönt att säga det man har på hjärtat =)

Människan har något allvarligt fel i huvudet

Den här tjejen måste verkligen vara riktigt jävla sjuk!
Far beyond emo!
Jag varnar kännsliga läsare, det är vekligen extrema grejer.
Jag tålde det, men jag äcklas inte va sånt. Min bror däremot, han såg inte ens alla bilderna. Kalarade inte av det, det började tydligen snurra i huvudet för honom(?).
Haha, riktig fjolla ;D

Länken har ni HÄR 
Enjoy, eller inte...

Beach 09 here i come!

Nu är det 99.9% säkert! så jag vågar gå ut med det. Haha
Jag har lääänge velat börja träna, men det har liksom aldrig blivit av. Men nu blir det de! Nu jävlar!
Jag och Eugenia ska börja träna på sydpolen. Vi är rätt lika hon och jag, båda hatar att springa! asså vad är grejen? man springer, kan inte andas, vår håll, och så blir man trött direkt. Jag brukar alltid fuska, till och med för mig själv. Det slutar alltid med att jag tar en kortare runda, eller hittar på olika anledningar för att slippa. Som om jag tror att jag är dum?!
Att folk påstår att det är skönt är bullshit! Vad är det som är skönt? att inte kunna andras? värken i magen? säg mig vad!
Sporter är inte direkt heller vår specialitet, Enia är rent ut sagt hopplös! hon bryr sig inte ens om spelet.
Jag däremot, jag har liiite hopp i mig. Jag är i alla fall med i spelet, skriker och... ja, jag skriker. En sport skulle faktiskt vara kul, synd bara att man är så kass!
Gym, vad kan man säga? inte kul någon stans! sitta och göra samma sak 30 gånger för att sen byta och göra något annat 30 gånger, tråkigt så det skriker om det. Skulle inte få valuta för pengarna på gymmet inte, i ju med att jag typ aldrig skulle gå.
Men nu har vi hittat det perfekta, det ultimata. 
Okej sååå märkvärdigt är det inte men jag är stolt övar att jag tagit tag i saken.
Vi ska börja träna på sydpolen som sagt. Det vi ska göra är att gå kurser så som pilates, step, yoga, vattengympa, spinning, body pump, MRL (Mage Rumpa Lår) och mycket mer. Vi ska göra lite av varje, det är bara att plocka mellan de olika kurserna. 4 timmar om dagen får vi träna, och jag tvivlar på att vi kommer göra det ens en dag. Men träna ska vi och så ofta vi kan och orkar.
Nu tänker ni säkert "orkar" då lär hon aldrig ens ta sig till busstationen! Men FYI är jag väldigt taggad och stolt över hur min kommande vardag kommer se ut! jag ska tvinga mig dit även fast jag inte har lust! Sådetså!

Måndag, igen

Nu har det gått ungefärus en vecka sedan jag skrev. Inte duktigt någon stans. Men jag har mina anledningar. Mycket stress, trötthet och tjurighet har det varit. haha
Harint haft någon lust alls helt enkelt.

En sak som hände förra veckan var att Milena fyllde arton!
Hon har gått från en liten skit till en stor skit, barasådär.
Grattis grattis såhär i efterskott!

Min dag idag: Missa bussen. UF. Engelska (vilket påminner mig om att min klass inte kan rösta rättvist!). Potatisbullar. Kemilabboration. Stan med Emelie. Hitta en tröja. Hitta inte plånboken. Hem. Mat. Och nu ringer Eugenia. Hejdå!


Godmorgon

Sitter här i sängen, plattar håret, lyssnar på musik, smsar med Eugenia ocu skrriver här i bloggen. Det är tur att man är tjej alltså!
Snart kommer Enia över för vi ska ha en liten personlig photoshoot i mitt vardagsrum. Vad det är för kanske jag avslöjar i framtiden, emn kan redan nu säga att det varken är för att vi tycker att vi har för få bilder på oss eller till typ topmodel eller dyligt. Bara så ni inte tycker att vi år så tragiska. haha
Anledningen till att vi gör de nu är att ingen av oss kan sen, och vi behöver det NU.
Nej nu kommer Enia snart och jag har fortfarande en del kvar att göra, ni vet, justera ljus och sånt.
Nej juste, jag kan ju inte sånt!
Aja håret ska i alla fall plattas klart.

1 månad kvar!

Hallå hallå där ute i stugorna!
Idag är det bara en månad kvar tills jag fyller 18år. Kan ni tänkar er det? om 31 dagar är jag arton. Om 31 dagar får jag ta körkort. Om 31 dagar får jag gå på krogen. Om 31 dagar får jag köpa cigg och snus. Om 31 dagar får jag komma in på klubbar (inte alla dårå). Om 31 dagar får jag lagligt dricka alkohol. Om 31 dagar är jag fucking myndig!
Om 31 dagar är jag även på stockholmsmässan från gud vet hur tidigt till gud vet hur sent! Kan bli en riktigt bra fördelsedag, beroende på hur det går och hur länge man är där. Eller så blir den inte det, beroende på hur det går och hur länge man är där. Men på kvällen ska jag firas! ska även på stockholmsmässan dagen efter och gud vet hur tidigt man ska vara där. Men det tänker inte jag låta förstöra min B-day! haha.
Nåja, en bit kvar är det ju, faktiskt hela 31 dagar.

Idag var det då skola igen. Trött på det. Men men.
NV-rummet invigdes idag, och det var på tidien. Dom hade sagt att det skulle vara öppet redan innan höstlovet. Men det är väl skitsamma, man kommer ändå inte kunna vara där.
Det var så fullt på invigningen! jag stod fortfarande i kö för att få komma in i rummet när dom klippte bandet.


Let's Dance ?

Söndag idag, känns som jag har haft fullt upp men ändå inte åstakommit något.
Vaknade 13, åt frukost, duschade, stressade mig iordning. Ändå kom jag sent.
Det var nämligen vår tur att jobba på skytten. Och jag har nu bestämt mig för en sak, jag ska skaffa körkort så fort jag bara kan så att jag kan köra oss till Hölö.
Okej att jag är slö att göra mig iordning och att vi blir sena. Men det är ingen ursäkt till att köra som en dåre. Han blinkar inte när han ska svänga. Han svänger när han egentligen borde vänta. Han gasar för mycket. Han tar det osäkra före det säkra helt enkelt. Det är sånna om han som skapa osäkerhet i trafiken. Jag blir rädd! skriker och klagar hela tiden. Men han får skylla sig själv, han kan ju köra lagligt. Det är det han är tränad till. Inte cool någonstans!
Sen lyssnar han inte på mig heller. Hittar på en massa regler för att få tyst på mig. Bara för att jag inte läst någon trafikbok. Inte okej! Att köra 170 på motorvägen är för mycket. Vi har inte så brottom att han kan köra om på högerfilen?!
Man blir tacksam över att överleva varje åktur.

Aja, sen har min dag bara bestått av att städa mitt rum och jobba lite med UF. Skrev i min blogg, min andra blogg. Våra lärare ville nämligen vara lite modernare och vi har då en blogg istället för en loggbok. Även fast jag har en blogg redan, som jag skriver i flera gånger i veckan, så kan jag inte ens skriva i min Uf-blogg en gång i veckan (som är det enda vi behöver). Det dåliga med en blogg är att man inte kan skriva i efterhand med falska datum. Får ta och skärpa mig helt enkelt.

Ska snart sova, även fast jag inte är ett dugg trött.

God natt

Juste, känner ni att ni har lite tråkigt så kan ni alltid spela med mig. Hjälp mig ta rätt steg efter rytmen. Haha
Spela HÄR.

Hamilton Island - Stora barriärrevet

Vill du ha drömjobbet?
Vill du ha drömjobbet?


Har sett filmen kanske 10 gånger, om inte mer!
Det är sjukt. Jobba på en ö som tidigare bara existerat i mina drömmar. Jobbet går ut på att vara äventyrlig, dyka, simma, snorkla och sen rapportera tillbaka om det. Hallå? vem vill inte dyka, simma och snorkla. Sen att rapportera tillbaka om det är ju en självklarhet. Man vill ju att alla ska veta hur bra man har det.
Bo i en lyxvilla. Inte lyxhotell, nej lyxvilla ska det vara. Och sedan få 140 000 i månaden! Fyfan.
Det är som att dom gått in i mitt huvud, läst mina drömmar och sedan skapat min fantasivärld. Finns inget, och då menar jag inget, som saknas eller är dåligt.
Nu kan jag ju inte få det jobbet, av en hel massa jävla anledningar. Men jag ska dit. På semester om inte annat.
Kollade priserna, cirkus 16 000 för 4 nätter och det var bara hotellet. Det lär ju inte ske inom snar framtid om man säger så.
Men jag har bestämt att det är här jag ska spendera min smekmånad. Det är spikat. Det är perfekt!
En ö, ensamma, lugn och ro och detta med lyx. Jag längtar.

The Sims Två

Idag har Eugenia och jag spelat The Sims 2. Jag har verkligen saknat det måste jag säga. Det bästa jag vet är att skaffa tvillingar, det gör jag bäst. Det Eugenia gör bäst är att skapa. Skapa människor, hus, och möblera rum. Hon har en massa extra saker till sitt sims, vilket jag måste medge är lite nördigt. Men självklart är det också kul! Dock tar det lite längre tid att bli klar eftersom att det finns så mycket att välja mellan. Sen går det inte heller direkt snabbare om man spelar med en perfektionist. "Jag vet precis vilka fönster vi ska ha i köket", "Jag vet redan hur mitt rum ska se ut, vilka tapeter jag ska ha som passar till mina möbler", "Du får inte ta min säng!" och så vidare.
Jag, däremot, vill bara få huset och möblerna klara så man kan börja spela. Alltså skaffa barn. Mitt sätt att gå tillväga är att ha myspys när vaggvisan som kommer efter försök till att skaffa barn. Idiotsäkert. Problemet idag var bara att när jag skulle ha myspys så avbröt Eugenias sim oss mitt i akten, så att säga. Hon gav mig en örfil och skällde ut mig?! Efter det har hon bara hatat mig. Avundsjuka av allra högsra grad kan man säga. Inte direkt mitt fel att hennes myspys-liv är historia. Så det blev inga tvillingar, istället blev det en dotter vid namn Roberta. Vackert va?!
Men jag ska då få mina tvillingar, förr eller senare. Mitt mål är egentligen trillingar eller fyrlingar, har hört att det går men aldrig lyckats eller bevittnat detta. Men jag nöjer mig även med tvillingar.

Imorgon har jag en lektion, vilket är riktigt gött. Börjar dessutom tjugo i tolv.
Sen har Yassy bokat mig efter skolan. Vi ska spela Crash. Känner att jag börjar bli lite av en nörd, men en bokning är en bokning. Liksom inget jag kan göra något åt.

Nu är det läggdags,
Nattinatti ♥

Onsdag

Idag har varit en ganska skön dag. Skolan var inte så jobbig då vi inte gjorde så mycket.
På tåget hem träffade vi på Yassy. Det sjuka med oss är att när vi träffas på tåget, så har båda en konstig kännsla att det skulle hända. Så när man kollar efter vilka som står där på perrongen i hopp om att hon skulle på just det här tåget just idag blir man liksom extra lycklig för att man kände det på sig. Det första vi säger är alltid att vi båda kände det på oss, skryter om hur sjukt det verkligen är (jag brukar inte ens kolla åt perronghållet annars) och sen gör vi över till diskussion och tjaffs. Har faktiskt saknat Jasmine Forghani.
Senast jag träffade henne var när vi hade vår tv-spelsnatt. Hon hade inte klarat av att komma längre sedan dess, så jag fick göra henne en snabb visit för att visa vart skåpet ska stå, så att säga.
Kunde inte stanna så länge för mamma gjorde lasagne idag, på min begäran. Gud vad jag hade saknat det, och gudars vad gott det var!

Förövrigt har jag bombats med mail från facebook idag, Sameen har just skaffat det och idag upptäckte han tydligen mitt NVI07 album.. Och nu verkar det som att det har smittat av sig så även andra kommenterar. Mailen rullar fortfarande in. Jobbigt när det ska vara böcker under i princip alla bilderna, men jaja.
Tror faktiskt jag ska ta och lägga mig snart, började 8.30 (!) idag åsg jag är någolunda trött.


Enjoy the silence

Mamma kom hem med en tröja och ett par svarta benvärmare åt mig. Tröjan var enkel och daglig, lång så man kan ha den med tights. Precis vad jag behöver, orkar inte ta på mig jeans på mornarna längre, det känns för obekvämt att gå med dem hela dagen. Hon tyckte tröjan passade min kropp så bra fick jag höra flera gånger, och bevärmarna va för att jag skulle hålla mig varm. Inte direkt benen jag brukar frysa om, men gulligt var det.

Nej men nu ska jag slita mig från datorn. Ett skumbad, en chokladmask (den luktar så gott att man bara vill slicka sig runt munnen så långt tungan räcker!) och en hårinpackning väntar. Sen ska jag nog sova, en tidig och jobbig dag väntar imorgon. Man vill ju inte direkt vara slö en sådan dag, man måste ju orka med den!

Lämnar er med en låt som jag har haft på huvudet sen igår kväll. En av få låtar både jag och min bror gillar. Han brukar bara lyssna på myrornaskrig-musik. Enjoy the silence heter den och sjungs och spelas av Depeche Mode, denna version är featuring Linkin Park.
 

G-G-G-Gossip girl

Tisdag = lång tråkig skoldag för min del.
De har ändrat på vårt schema så nu är det ännu värre än vad det var från börja, jag som inte gillade det reda då.
Sen så tog det en timme för mig att ta mig hem pga en liten olycka i Tumba! Så jag kom hem för cirkus en timme sedan. Har bara hunnit göra mig själv lite mat, eftersom att mamma inte är här och jag är trött blev det hamburgare med korvbröd (hamburgervrödet är slut).
Men nu blev Gossip girl precis klar så ska ta och se den. Det är så spännande! vad ska hända? vart tog dom vägen? ojoj!



You know you love me,
xoxo
Soffe


Ta det med en nypa salt va ;)

Ville bara passa på att säga att det mesta jag skriver borde tas med en nypa salt, inte så ordagrant.
Jag skulle i dagsläget aldrig tänka mig att skriva om mina kärleksbekymmer eller dylikt här i bloggen. Inget som intresserar random läsare. Men att jag kanske gör det i framtiden vet jag inget om, vem vet, jag kanske blir en manodepressiv schizofren. haha
Är det nått som kan tolkas som det så tänk om, då syftar jag på något annat. haha
Ville bara få det sagt innan man får fler tröstande ord.
Gulligt men onödigt ;)

Nattinatti

Min nya bästa vän

Har just plattat klart mitt hår, så nu kan sova lite till imorgon. Jag har plattat mitt hår, som jag även har gjort nästan varje dag, jag.
Jag som aldrig brukar orka med det, som alltid blir kallad dorisöron (min hunds öron) för mina lockar. Varför har jag nu plötsligt bytt trend? jo för att jag nu har kort hår.
Plattar jag inte det får jag som en lockig pyramid på huvudet. Försök föreställa er det!
Min nya bästa vän är då alltså min plattång. Eller nej, den är mer än bara min bästa vän den är mitt liv just nu. Eftersom att jag inte ens kan sätta upp allt hår i en toffs i dagsläget!!
Skulle min plattång av någon anledning sluta fungera så skulle min värld krascha. Eller om jag skulle bryta ena armen, eller bara skada ena handen så att jag inte kan använda den.
Dessutom är inte min plattång direkt high class material, jag behöver en bättre. Så kan jag ha den här som extra, ifall nått skulle hända den andra. Skulle vara bra med en miniplattång i västan. Jag brukar ha mini allt i min västa, mini-tvål, mini-ansiktskräm, mini-ansiktsvatten, mini-superlim, mini-peeling, mini-parfym, mini-handkräm ja det var allt jag kunde komma på så här på rak arm.
Men tillbaka till mitt liv.
Om jag ska bort måste jag ta med mig min plattång. Om jag ska simma, sova borta ett tag. Vill inte ens tänka på hur jag skulle göra om jag ska tälta i skogen, eller ännu värre: campa på någon festival där det finns folk! usch!
Nej nu ska jag inte bekymra er om mitt liv längre.
Ska gråta mig till sömns!!

Nattinuffsan ♥

Ny design, igen

Nu har jag pillat lite med designen igen. Eller lite och lite, rätt mycket faktiskt. Och jag måste då säga att jag är riktigt nöjd!! denna tror jag varar lite längre ;D
Enkel men ändå inte, rätt komplicerat ska ni veta. Haha
Eller vad tycker ni?!?!

P.S Passade även på att lägga till lite fler länkar som ni finner till vänster D.S

Fredag

Då var den efterlängtade fredagen här. Man är redan skoltrött, och inte blir man gladare av att se det nya schemat. Bara faktumet att vi har fler Nader-lektioner gör att man suckar högt.
Men nog om det.

Efter skolan mötte jag upp Alex, skulle hem till henne. Men först gjorde vi ett litet stopp på donken. Nytt år är det ju så jag tog bara en Mcflurry. Duktigt va?
Det var första gången jag var där under hela 2009. Låter så mycket mäktigare än det är.
Jag ska faktiskt göra mitt bästa för att undvika Mcdonalds så länge som möjligt. då menar jag att äta "det gamla vanliga" där. Få se hur länge jag klara av det. 2009 har jag ju bestämt ska bli början på min nya, nyttigare kost.
Hur som haver åkte vi hem till Alex. Var där ett tag, kollade på Björn Gustafssons - ett livsverk. Inte så bra faktiskt, men det är bara för att man sett allt så mycket att man tröttnat på det. Om ett år kanske man uppskattar det mer.

Åke hem redan vid åtta. Idag är en lugn dag där man bara kan vila ut. Ska faktiskt snart lägga mig. Ska nämligen på tävling imorgon i Eskilstuna, tror ja ska vara där runt halv 11. Första tävlingen på länge och så har jag inte tränat sen innan lovet. Skitbra med tanke på att det är skyttiaden, Sveriges största skyttetävling. Aja, nu ska jag kolla om jag ens har luft kvar i bössan innan jag glömmer det, annars är jag helt körd. haha.

Hej då på er!

Halvvägs

Idag började skolan, inte någe vidare kul kan jag då säga. Men nu har man påbörjat den andra halvan av gymnasiet, och med tanke på hur snabbt den första halvan gick så lär man ta studenten rätt snart!!
Började 10 och slutade typ 12.40 så det var inte så farligt. Kul var det att träffa tjejerna och så, man har ju inte träffats under hela lovet. Men dagen var ändå rätt skön..

Efter skolan drog jag och Becca till henne för att skriva klart vår labbrapport som skulle varit inne innan lovet, men Anna-Lena går på i princip allt så de är nemas problemas. Imorgon blir det skola igen dårå, men jag börjar halv tolv och slutar tio i ett så även det blir en skön dag. Och så är det också en fredag, vilket betyder helg. Jag vet att jag bara gått i skolan två dagar denna vecka, men jag känner ändå att en skön helg skulle sitta riktigt fint nu.

Nu ska jag sätta på någon film och sedan ta och lägga mig. Min bror förde så mycket ljud igårkväll att jag inte kunde sova förän klockan ett. Så jag har varit seg hela dagen.

God natt ♥

Crash

Igår gjorde jag en visit hos min käre vän Yassy. Vi snackade en del, men sen satte hon på sitt playstation. "Jag ska bara klara den här bossen, jag satt hela natten igår och jag måste bara göra klart det här" sa hon. Det var så det började.
Hon vart helt inne i spelet direkt, och det blev även jag. Även fast jag bara kollade på, men det var så spännande. Så hon fortsatte spela efter bossen, utan att någon av oss tänkte på att det bara var bossen hon skulle klara.
Så där satt vi, hon spelade och jag skrek och derigerade åt henne vad hon skulle göra. Sen gick även jag in i spelandet, och jag kan säga er att Crash inte direkt är rena barnleken. Vi dog så mycket att vi skulle kunnat göra banan med ögonbindel. Vi skrek så mycket att jag fick ont i halsen, och vi skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Vi hade vår egen nisch i spelet, vår egen specialitet inom vissa områden i spelet. Och så fort vi klarade av ett moment pausade vi och gjorde high fives (jag råkade nämligen bli så exalterad efter ett moment att jag satte mig på kontrollen och dog, menmen man lär sig av sina misstag). Rätt patetiskt när man täker efter.
Men nu förstår jag verkligen de där datanördarna som slår sönder saker, skriker och blir helt vansinniga men ändå inte kan sluta spela. Beroendeframkallande, där är vad det är. Jag beslöt mig för att övernatta för att kunna spela ännu mer. Vi satt där till kl. 5, med några avbrott såklart ;D.
Vi var elit tänkte vi, fast sen såg vi att vi bara kommit 12% av spelet. Men det bästa var att vi hade så jävla kul! har inte skrattat såhär mycket på länge.

Slutade med att vi la oss runt 7, och jag var tvungen att vakna halv 1 för att åka hem och sen vidare till Sydpolen. Så jag är ganska trött, men det är bara bra med tanke på att skolan börjar imorgon =(. 


3

I wish I could touch you, I wish I could see you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen. I wish upon a star, wish upon the night. I wish that everything that happens in the dark, comes to the light. I wish upon the days, wish upon the dream. I wish that everybody only said, what they mean. I wish I could have caught you, before you fell. I wish nobody had to go to hell. I wish Adam wouldn't have listened to Eve, when he bit the apple. I wish the Ku Klux Klan didn't own Snapple. I wish that nobody had to ever know the pain, that comes with the mental rain. I wish that no parent ever have to bury a child. I wish you wouldn't hurry to get wild. I wish for so many things, in so little time. I wish all this wishes weren't mine. But all I can do, is wish and hope it comes true. Pray to God and hope it comes true! Have Faith!
I wish I could touch you, I wish I could see you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen. I wish I could be real, I wish I could meet you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen. I'm wishin' there was no hunger or starvation. That God'll take back the nation from Lord's sayin'. I wish I never popped pills, that I robbed from my grandpap, dyin' in a hospital. I wish I didn't I wish I could physically touch or see Jesus in the flesh leavin' nothin' left in the I'm wishin' we were focused on the hopeless, broke n', strugglin' mothers who are dope sick. I'm wishin' New Orleans hadn't looked like an overflooded pool, with no chlorine. I'm wishin' Bill Clinton would return and I don't care, let him get his nuts sucked through the whole turn. I wish I wasn't so selfish, I wish ain't chase this cake, like I don't know what wealth is.
I wish I could touch you, I wish I could see you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen. I wish I could be real, I wish I could meet you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen. And the hours, and the minutes, and the seconds Are just as important, take, nothin' for granted And try to hold on, to LOVE, cause now I, I wish I could touch you, I wish I could see you. I wish you could talk to me, cause now I wanna listen.

Me, Myself & I-time


Okej det är inget speciellt jag ska göra.. Men det ska ändå bli skönt att bli omhändetagen och bara slappna av.

Sofia

Kvinnonamnet Sofie, Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder 'vishet' eller 'Den kloka'.

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.

Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare.


En huvudstad, minst en drottning, jag och inte en utan nu även två låtar!
Ja visst är det mitt namn vi pratar om.
Nu när jag upptäckt en ny Sofia-låt (tack Eugenia) kan jag stolt ersätta Hej Sofia - Benjamin Wahlgen (det var riktigt svårt att hitta ett klipp, det var antingen den här eller en liten 3årig flicka som hoppar upp och ner från en säng samtidigt som hon "sjunger" till låten -.-)



med låten Sofia - Montuga på mobilen. Kan medge att det var lite pinsamt när folk gick igenom min låtlista och hittade Hej Sofia som då sjöngs av en 9åring.



Kan även medge att låten är lite tjatig och rätt så dålig.
Men vet ni vad? jag bryr mig inte, för jag har två låtar. Hur många har ni? haha

Älskar lov.

Tänk er, imorse vaknade jag runt ett. Då vaknade jag ändå rätt tidig, vårt internet slutade nämligen fungera av någon konstig anledning igår. Alla hade lagt sig så ville inte hålla dem vakna genom att kolla på tv. Så även jag la mig tidigt.
Men tillbaka till att jag vaknade upp. Lugn går jag till köket och äter min frukost. Ingen var där, ingen var hemma över huvud taget. Varför? jo, dom jobbade. HA-HA!
Det är sånna här perioder som får en att bara älska skolan, under loven. Gissar att mamma och Elias började 8, åkte hemmifrån halv 8 och vaknade ännu tidigare. Medans jag sov. Ibland ligger jag fortfarande och sover efter mamma kommit hem igen! Schööööönt!
Nu har jag bara två lovdagar kvar, men jag tänker då njuta av dem.

Center Stage

Just precis!
Det blev Center Stage tillslut. Är faktiskt riktigt nöjd med mitt beslut, det var ju trotts allt flera år sen jag såg den sist, och nu har även en tvåa kommit ut.
För er som inte har sett den: Se den!



God natt ♥

Ursäkta men jag har inget bättre för mig!

Jag känner mig uttråkad, ensam, ful och äcklig!
Idag har jag bara suttit hemma, efter frukost kom martina över. Vi pratade, åt och kollade på film. Sen kom Jasmine och vi pratade och åt ännu mer. Sen lämnade dom mig, en efter en. Sen la mamma sig. Sen har min bror inte kommit hem. Sen är jag yrvaken och ensam, uttråkad och extremt skräpmat-eller-godis-sugen (men jag har ett löfte!). Mitt hår år fettigt och det känns som jag behöver en dusch! det skulle sitta fint.
Jag får väl sysselsätta mig med någon film. Det lutar mot Center stage, en klassiker man bara vill se om och om igen. Men det kanske råkar bli så att osedda filmer som Doomsday eller Superhero Movie blir mitt val. Eller varför inte The New Guy, där har vi en film som garanterat ger en ett gott skratt.
Som ni ser har jag ett tufft beslut att fatta. Men nu ska jag ta en varm och skön dusch.

Tjingeling!

Japp!

Det är dags för mig att sluta sitta hemma, det är tragiskt!
Dags för mig att fånga dagen, sease the day, carpe diem.
Ska strax springa till bussen för att åka in med Alex till vår kära huvudstad.
Åka in till stan i Södertälje skulle helt enkelt vara för stort steg att ta då jag helt klart skulle träffat på någon. Haha
Men nu går bussen om 5 min HEJ DÅ!

1 2 3 på det 4:e ska det ske!

Okej, nu är det dags för mig att komma komma ur min lilla garderob (missförstå mig inte nu), mitt lilla hörn som jag har gömt mig i sedan i måndags. Jag har inte velat gå ut (förutom igår då det var nyår) och det är inte många jag har sagt det till. Men here I go!

I måndags klippte jag mig, kort!
Det har jag länge tänkt göra och i måndags bestämde jag och Eugenia oss för att klippa oss. Vi var väldigt nervösa och har länge funderat på hur vi ville klippa oss. Dagen var kommen och jag hade självklart med mig bilder. Bilderna var den här, den här, den här och en till som var från samma dag som bild 2 och 3 (den var uppdelad så att den visade både fram och bak). Visst var jag medveten om att tre av bilderna var närstan identiska, men jag ville inte att allt skulle gå åt pipan. Så jag kom dit, med min lilla lapp som Eugenia mobbat mig för.
Hon: Hej du kan komma och sätta dig här, har du bild på hur du vill ha det? (ja hon såg min lapp direkt, kände mig som en 10åring)
Jag: Ah, jag vet inte om jag passar i exakt den här frissyren men jag vill ha nått i den här stilen. Typ den här längden.
Hon: Mm okej, jag tycker du ska ha lite kortare. Och att det är kortare här bak än där fram. och så babbalade hon på. Det är ju mode nu!
Som om "det är ju mode nu" skulle få mig att vilja ha en heelt annan klippning!
Jag: Ööh okej.. men vi kan väl klippa typ såhär först och så får vi se om jag vill klippa mer.
Hon: Ja självklart!
Så klipper hon, och klipper, och klipper.
Sen är hon klar, och mitt hår är en bra bit över axlarna.
Hon: såå, räcker det eller vill du ha den kortare varianten?
Jag: Nej nej, det räcker!! He-he
Kortare varianten?! jag trodde hon klippte den kortare varianten och sket i min åsikt!

Japp, och nu känner jag att jag har en klippning som är mellan den hon snackade om och den jag ville ha. En frisyr jag inte alls gillar. Vill bara att mitt hår ska växa tillbaka och det är illa kvickt. Snart börjar skolan och du vill jag bara gömma mitt huvud! När jag kollar på det tänker jag på Gabrielle Solis i Desperate Housewives och då menar jag hemma-mamma-Gaby och inte modell-Gaby. När jag ska tvätta ansiktet kan jag självklart inte sätta upp allt hår, så dår får jag en beckhamfrilla, och då menar jag när han hade längt hår inte snaggat. Jag har funderat på att klippa mig kortare, så att jag inte får en mellanfrisyr utan en riktig frisyr. Men sen kommer jag på att jag absolut inte kommer göra det eftersom att då tar det ännu längre tid för mitt hår att växa ut. Så, no way hosay att jag gör det!
Eftersom att ni ändå kommer se mitt hår förr eller senare så ska jag bjussa på före och efter bilder.

 

Tvåtusennio



Nytt år med nya möjligheter blablabla.
Hoppas det blir ett bra år, men det får jag nog själv stå i för att det ska bli.
Det blir inte bättre än vad man gör det, inte sant?
Tvåtusenåtta dårå: Det bästa året hittills, men samtidigt det värsta.
Det började bra, varade bra, men slutade riktigt piss dåligt. 
Nyårslöfte iår: Ja, jag höll mig till ett detta år. Jag hade så många förra året att jag inte ens kunde hålla reda på dem själv!
Det är en klassiker, och låt oss säga jag avnjöt min sista dag genom att äta hamburgare till frukost.
Så ni kan ju gissa vad mitt löfte är... och det har inget med motion att göra, det skulle bara vara hopplöst önsketänkande för min del!

Gott nytt år på er!!!

RSS 2.0