Sofia ♥ Muggen


It's a must have!

Whats up in the hizzie fochizziiiie?
Nu börjar ju bloggandet på riktigt igen, guud så roligt!
Igår var jag och Eugenia inne i stan (stockholm) för lite shopping. Vad jag köpte är rätt ointressant, men när jag kom hem var jag på tok för trött och sliten för att skriva något här (jag vet, ursäkterna har redan börjat..), men hur som haver upptäckte jag att larmet satt kvar på en av trosorna. Förstår inte hur det gick till och något jag ännu mindre förstår är hur det aldrig pep när jag gick ut och in i affärerna. Så det var bara att åka tillbaka idag efter skolan för att få larmet borttaget. Ursäkt bad de om också, tur för dom höhö..

Ah och sen köpte jag också en mugg idag.
Japp, en mugg!
Den är så fin och jag ska ta med mig den till skolan varje dag. På tåget ska jag sitta med den och dricka te. Rosa är den och så har den en massa prickar, självklart är även prickarna rosa. Och alla kommer stirra på mig, helt gröna av avund, för där sitter ju jag med det nya must have för hösten 2010.
Hihi

Nej nu är klockan läggdags.
Nattinatti

I'm starting with the man in the mirror!

Japp, det är dagens låt. Den spelas non-stop här i mitt rum.
Jag har slarvat ed updates under sommaren, jag vet. Men idag börjar skolan och allt vad det innebär, så det får även bli skärpning när det gäller bloggen.. Starting next week.
Min hjärna är tom på saker att skriva om så jag ska bege mig till sängen för att läsa lite på "Om jag kude drömma" innan det är dags att sussa.

Nattinatti! ♥



God morgon

God morgon gott folk!
Jag fick både roliga och dåliga nyheter på morgonen.
Den dåliga var från skatteverket. Tydligen så måste jag betala mer än 1000kr nu. Det är väl för att jag glömt betala in mina första 1000kr. Inte kul allt men som man bäddar får man ligga antar jag...
Den roliga nyheten var ett vykort från Yassy och Alex, så gulliga! Det ända jag inte fattar var "vattnet är så där grönt och fint som du alltid velat ha det". WTF grönt?! Hur tänkte dom där? Vem vill ha grönt vatten? Grönt vatten ser ut som förgiftat vatten, vill jag bada i grönt vatten så kan jag bara dra ner till äckliga maren.
Nej, blått ska det vara. Blått!

Nu ska jag hoppa in i duschen
Tudiluuu!


Här ser vi bilder från mitt drömställe: Hamilton Island i Australien,
där vattnet är blått, precis som det ska vara! ;-)

HAHA Varför är jag inte förvånad?



Jag: Man börjar känna röklukten nu..
Mami: Ah man kan till och med ser att det är lite rök här inne, vi måste vädra. Sofia sätt på fläkten och öppna balkongsdörren!
Jag: mamma, balkongsdörren? vart tror du röken kommer ifrån?!
Mami: ja juste, men sätt på fläkten. Jag förstår inte varför dom bränner ner skolan som dom ska gå i?
Jag: mamma, det är just därför dom bränner ner den..

Haha det hela är bara tragiskt, några småungar vill vara tuffa och bränna ner skolan för att slippa gå i den. De har uppenbart planerat eller åt minstånde tänkt lite fler gånger än bara en gång på de i ju med att de gör det bara en vecka innan skolan ska börja.. Idioter. Nu måste dom åka extra längt bort för att gå i en skola och en stor klass där kanske inte ens bästa vänner går. Smart, verkligen!

Haha och så finns en film redan uppe på youtube!


RSS 2.0